Vi tager gerne din bil i bytte

Vi tager gerne din bil i bytte

For rigtig mange bilforretninger i Danmark, er kundens indbytningsbil, i hvert fald af ældre dato blevet et problem at håndtere.

Det er blevet problematisk at sælge ældre biler til danske forbrugere, i hvert fald når man som forretning skal leve op til købelovens bestemmelser omkring det at sælge en ældre, noget brugt bil til en forbruger i Danmark.

Uanset om din bil er en nyere attraktiv bil, eller ret brugt bil generelt, vil vi gerne tage imod din bil.

Den nyere bil, vil vi gerne videresælge i vores detailforretning, og den for ældre har vi UDVIKLET ET KONCEPT, så vi kan sælge den udenfor Danmarks grænser, til et købedygtigt og knapt så kræsent publikum, som de danske forbrugere.

Det betyder, at vi er i stand til at tilbyde en god markedspris for din indbytningsbil, og således betragte den som en attraktiv del af en handel, og ikke et nødvendigt onde.

Så kom kun trygt forbi med din gamle bil, vi prøver at finde den gode pris, som er muligt i det øjeblikkelige marked. Det er således muligt for dig at gennemføre en handel uden at skulle investere unødvendig tid og kræfter i den del af en god handel.

Få et prisoverslag for din bil. Udfyld formularen og vi vender tilbage med en pris.

Rådgivning om
køb af din nye bil?
Ring på 75801011
Vi klarer din
finansiering med
det samme
Vi tilbyder
tryghedsforsikring