Job hos os

Job hos os

Kunne du tænke dig et job hos en af de førende brugtvognsforhandlere i autobranchen? 

Så har vi måske en plads til dig ! 

 

Om Tørring Auto – Kvalitetsbiler.dk
Kvalitetsbiler.dk er en af de førende virksomheder inden for salg af nyere brugte kvalitetsbiler til det
danske marked. Vi har været med hele vejen gennem de sidste godt 3 årtiers udvikling, fra lokal
forhandler til i dag, hvor vi konstant udbyder mere end 750 topklargjorte kvalitetsbiler, som sælges til
kunder over hele landet.
For mere info: www.kvalitetsbiler.dk

 

Jobbeskrivelse – Deltid/Weekend Assistent

Vi søger en deltid/ weekend assistent til hver anden weekend, lørdag & søndag.

Vi forventer, at du
•    Er engageret, positiv, udadvendt, selvstændig og ansvarsbevidst.
•    Har erfaring med kundeservice.
•    Befinder dig godt i et team.
•    Befinder dig godt i et travlt arbejdsmiljø, hvor man skal have mange bolde i luften på en gang.
•    Har kørekort til personbil. 
 

Primære arbejdsopgaver:
•    Kundebetjening og håndtering
•    Koordinering af prøvekørsler
•    Køreopgaver
o    Finde biler frem til prøvekørsel. 
o    Motionering af lagerbiler.
o    Andre diverse. 
•    Div. Ad hoc-opgaver i salgsafdelingen. 
 

Vi tilbyder et job med udviklingsmuligheder og hvor der vil være grundig oplæring i vores systemer og processer, så du får en solid baggrund for at kunne yde en kvalitetsservice. 

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning til job@kvalitetsbiler.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Weekend sælger til Kvalitetsbiler.dk

Har du profilen og kompetencerne til at være en del af et stærkt ungt salgsteam i en stor dynamisk brugtvognsforretning, hvor performance og god individuel kundeservice er i fokus? Så er det sikkert lige præcis dig vi leder efter.

Vi søger en super engageret weekend sælger der kan levere et væsentligt bidrag til den forsatte udvikling af salget hos Kvalitetsbiler.dk. Vi leverer biler af høj kvalitet og vi ønsker at være tilgængelige, når det er convienient for vores kunder. Et væsentligt element i den høje kvalitet, er den oplevelse som vore kunder får, når de møder os i vores showroom.

Vores store og spændende produkt sortiment består i høj grad af Europæiske Premium biler, samt de mest anerkendte mainstream modeller. Vi har travlt og vi forventer at sælge 3.000 detail biler i 2021.

Du bliver en del af et relativt stort og super engageret salgsteam, som sikrer at vi hele tiden har fokus på at give vore kunder den optimale oplevelse af både virksomheden og vores biler.

 

Dynamisk salgsprofil

Du er salgsfagligt kompetent og har formodentlig betydelig erfaring med salgsarbejde. Som person er du en dynamisk, ambitiøs, relations skabende og udadvendt profil.

Du har et stort drive og du kan holde hovedet koldt og sikre høj kvalitet i arbejdet, selv i en hektisk hverdag. Desuden er du god til at kommunikere og du bevæger dig trygt rundt i både salgsprocesser og digitale salgsværktøjer.

Du motiveres af at være en del af et stærkt team, hvor der leveres gode salgsresultater og høj kundetilfredshed, samtidig med at der er ”højt til loftet” og en god balance mellem intern konkurrence og trivsel i teamet.

 

Dine opgaver vil været koncentreret omkring salgsprocessen - fremvisning, salg og finansiering, samt salg af tillægsydelser. Du bliver tæt knyttet til din teamleder, som både vil være din mentor og den kollega, som du sparer med omkring igangværende sager, når du ikke er på adressen.

Om Tørring Auto – Kvalitetsbiler.dk Kvalitetsbiler.dk er en af de førende leverandører af nyere brugte kvalitetsbiler til det danske marked. Vi har været med hele vejen gennem de sidste godt 3 årtiers udvikling, fra lokal forhandler til i dag, hvor vi konstant udbyder mere end 700 topklargjorte kvalitetsbiler. Vores forretning er central beliggende i Tørring, hvor vores varelager kan besigtiges på flere lokationer og med udgangspunkt i vores nye showroom på Torvegade 155a. Vores beliggenhed er meget tæt på motorvejsnettet og det store udvalg tiltrækker kunder fra hele landet.

 

Er du interesseret?

Hvis du finder jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning på mail: job@kvalitetsbiler.dk.

Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Mikkel B. Madsen på tlf. 8980 5117 eller pr. mail: mikkel@kvalitetsbiler.dk

Rådgivning om
køb af din nye bil?
Ring på 75801011
Vi klarer din
finansiering med
det samme
Vi tilbyder
tryghedsforsikring
Byt din bil

Få et prisoverslag for din bil. Udfyld formularen og vi vender tilbage med en pris.