Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}
Model {{selectedFilters.model.length ? selectedFilters.model.length + " valgte" : null}}
Pristype
Gear
Kilometer
Årgang
Hestekræfter

Nyere brugte biler fra Volvo til salg

Overvej en Volvo som din kommende brugte bil

En bil er et af de vigtigste midler i hverdagen for rigtig mange af os. Det er vigtigt, at vi når sikkert frem, og derfor kan en bil være et uvurderligt middel. Dog kræver det i sådan en situation, at du har en bil, som er velfungerende og som kan starte, når du har brug for den. Netop pålidelighed og sikkerhed er Volvo kendt for, så du kan trygt handle en Volvo i god stand hos os. 

At have en lækker bil som en Volvo er selvfølgelig ikke en billig løsning, men der vil ofte være god mulighed for, at du kan sikre dig en brugt bil til en fair pris. Det handler dog om, hvorvidt du er skarp på biler og ved, hvad du skal kigge efter. Hos Kvalitetsbiler kan du stole på, at vores salgsopstillede biler er gennemtjekket for eventuelle fejl og mangler, hvilket gør købet af ny, brugt bil så gennemsigtigt for dig som muligt. 

Find den brugte Volvo som passer til dit behov og din hverdag

I jagten på at finde netop den bil, som passer perfekt til dit behov, kræver det, at du gør dig nogle tanker på forhånd. Særligt dine mest essentielle behov og ønsker for en ny bil er vigtige for os at kende, så vi kan vejlede dig i den rigtige retning. På forhånd kan du overvejet, hvor meget du forventer at køre på årsbasis, hvor stor bilen skal være, hvilket drivmiddel den skal køre på osv. Herefter står vi til rådighed til at rådgive dig til dit næste bilkøb. 

Du kan også få hjælp til at få din brugte Volvo solgt

Hvis du i forvejen er ejer af en Volvo, som du måske tænker på at sælge, så tilbyder vi i forbindelse med handel af ny bil at tage din gamle bil i byt. Du kan anvende vores bytteprisfunktion her på siden, og så vender vi retur med en overslagspris på din gamle bil - herved kommer du ét skridt nærmere drømmen om en ny Volvo!

Forhandler med god service

Vi går meget op i, at vi altid skal yde den bedste service for kunderne, da én glad kunde sjældent kommer alene. Den største ros for os er, når I taler positivt om jeres oplevelse med Kvalitetsbiler, og derfor bestræber vi os på at gøre processen omkring jeres nye bil så overskuelig og gennemsigtig som muligt. 

Hos os yder vi rådgivning og vejledning i alt fra behovsafdækning og køb til finansiering og leasing. Vi ønsker at skabe den bedst mulige løsning for dig, og derfor vil vi gøre vores ypperste for at imødekomme dig i netop dine behov. 

{{cars.length}} af {{results}} biler
Din søgning gav ingen resultater. Tilpas filtrene eller nulstil for at starte forfra.

Fandt du ikke det du søgte?
Opret en søgeagent gratis!

Bliv automatisk opdateret, når vi får biler hjem, der matcher dine kriterier - Helt gratis!