Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}
Model {{selectedFilters.model.length ? selectedFilters.model.length + " valgte" : null}}
Pristype
Gear
Kilometer
Årgang
Hestekræfter

Brugt Tesla - find drømmebilen her

En Tesla er en lækker bil. Dog er de forbundet med at være én af de dyre af slagsen. Drømmer du alligevel om, at den bliver din næste bil? Så skal du overveje at købe en brugt Tesla. Der er mange penge at spare, og du får stadig en af de mest populære biler på markedet.

Vi har primært nyere Tesla-modeller i vores sortiment af biler. Vi snakker ofte modeller fra 2020 og frem. Det er altså ikke en bil, der har kørt i særlig mange år - ej heller særligt mange kilometer. Se nærmere på udvalget, og opdag modeller som Model Y og Model 3.

Har du spørgsmål til at købe brugt bil hos os? Du kan altid kontakte os for en uforpligtende snak. Vi fortæller gerne mere om, hvordan du kan finansiere eller lease din nye Tesla gennem os.

Tesla - elbilen over dem alle

Hvis du spørger en bilforhandler, hvilken el-bil du skal vælge, vil du ofte høre Tesla blive nævnt som svaret. Dette er en af de mest populære elbiler og nok også den bedste, der er. Det er dog en dyr investering at købe en spritny model lige fra fabrikken. Ligesom der kan være lang leveringstid på den.

Men hvad er det Teslaen kan? Det amerikanske bilmærke byder blandt andet på:

  • Elbiler med høj ydeevne og god hastighed.
  • Elbil som SUV.
  • Elbiler med gode sikkerhedsstandarder.
  • Elbiler med masser af plads.
  • Elbiler med lang rækkevidde.

Listen er lang, og den kunne fortsætte med endnu flere gode egenskaber ved Teslaen. Du kan med fordel gå ind under de forskellige modeller her på siden og læse mere om, hvad de hver især kan, samt hvilket udstyr de kommer med.

Derfor skal du købe Tesla brugt

Hvorfor købe en brugt Tesla? Det skal vi sige dig. Når du køber denne elbil brugt, får du virkelig meget for pengene. Vælger du for eksempel en model, der blot er ét eller to år gammel, har den sjældent kørt særligt langt, og den bærer ikke præg af det store slid. Du får dermed en næsten ny bil - bare til en lavere pris.

Er Teslaen din drømmebil, kan du godt få råd til den, uden at skulle ruinere dig selv. De brugte modeller er et stykke under markedsprisen, men de er stadig i flot stand og af høj kvalitet.

Tesla til salg - opdag mange flotte modeller

Salg af Tesla elbiler er noget, vi gør med stor stolthed. Vi har en kæmpe passion for at forhandle kvalitetsbiler og populære bilmærker. Teslaen er ekstremt populær, og derfor skal du heller ikke regne med, at modellerne i sortimentet er at finde her ret længe. Så slå til i dag og få din nye, brugte Tesla hjem i garagen.

Køb brugt Tesla hos os

Hos Kvalitetsbiler.dk har du flere muligheder for at få drømme-Teslaen med hjem. Vi tilbyder finansiering, privatleasing, erhvervsleasing og flexleasing. Du kan se ved hver enkelt bil, om denne er tilgængelig til leasing eller til køb.

Drømmer du om en moderne og innovativ bil? Køb Tesla brugt og bliv godt kørende til en god pris.

{{cars.length}} af {{results}} biler
Din søgning gav ingen resultater. Tilpas filtrene eller nulstil for at starte forfra.

Fandt du ikke det du søgte?
Opret en søgeagent gratis!

Bliv automatisk opdateret, når vi får biler hjem, der matcher dine kriterier - Helt gratis!