Om os

Om os

Tørring Auto A/S ligger midt i den smukke jyske natur, ikke langt fra Gudenåens udspring, ca. 20 km nord for Vejle op ad rute 13. Så udover at se på ny bil hos Tørring Auto A/S, er der rige muligheder for at få en rigtig naturoplevelse i omegnen af Gudenåbyen Tørring.

Historien bag Tørring Auto

Da Lars Madsen i 1984 overtog en nedlagt tankstation, og åbnede en SHELL servicestation med værksted og salg af biler, fik firmaet det logiske navn Shell Tørring. Siden starten, hvor der var ca.10 biler til salg, har virksomheden været i konstant udvikling. I dag er der altid et udvalg på omkring 350 nyere brugte person- og varebiler af populære mærker til salg.

Tilbage i 1992 blev det klart, at handelen med biler, og de ydelser der følger med, ville blive fremtiden for virksomheden. Derfor ændrede fimaet navn til Tørring Auto A/S.

Lidt om personalet

I salgsafdelingen møder du Lars Madsen samt 6 sælgere. Tørring Auto A/S beskæftiger yderligere 15 ansatte, og hele teamet har som mål at give dig en rigtig god oplevelse, når du handler bil hos os!

På vores hjemmeside har vi detaljeret de forskellige vigtige områder, som indgår ved køb af "ny" bil. Vi vil nemlig gerne leve op til vort ry og målsætning:

Kvalitet: Korrekt og omhyggeligt udført afleveringseftersyn

Service: Fejl og mangler udbedres

Pris: Konkurrencedygtige priser.

Den bedste reklame er tilfredse kunder. Og hos os er den tilfredse kunde, dig, der har fået en bil som du er glad for, og som oplever, at der er hjælp og service - også efter handlen.

Rådgivning om
køb af din nye bil?
Ring på 75801011
Vi klarer din
finansiering med
det samme
Vi tilbyder
tryghedsforsikring