Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}
Model {{selectedFilters.model.length ? selectedFilters.model.length + " valgte" : null}}
Pristype
Gear
Kilometer
Årgang
Hestekræfter

Brugt Audi i særklasse. Vi har lige nu nyere brugte biler fra Audi til salg!

Drømmer du om en flot Audi? Det er bilen over dem alle for de fleste unge drenge og voksne mænd. Det er lidt af en blærebil. Den skal have de flotteste fælge og altid være skinnende og nyvasket. Men hvordan får du råd til denne luksuriøse bil, som koster lidt mere end den typiske bil? Du vælger naturligvis en brugt Audi.

Har bilen kørt et par år eller tre, vil du kunne skære en markant del af prisen. Det betyder, at det enten bliver nemmere for dig at finansiere den, eller at du kan bruge de sparede kroner på at vælge en model med mere ekstraudstyr.

Se alle de mange flotte Audi-modeller her i kategorien - bestil en prøvetur online her på siden. Du kan også kontakt os for at booke en prøvetur eller for at stille spørgsmål til køretøjet.

Er Audi din absolutte drømmebil?

Audi er et af de meget populære bilmærker. Den findes i et utal af flotte modeller - enten som en smart og sporty Sedan eller som en drønflot SUV. Du bestemmer selv, hvor stor den skal være. Om du er til den lange og flotte model som en Audi A4 eller du vil have en lidt større model i SUV som en Audi Q5. Du finder mange af de populære Audi-modeller i en lettere brugt udgave hos os. Priserne er fordelagtige, og vi tilbyder mulighed for finansiering af din nye drømmebil.

Derfor skal du købe en Audi brugt

Den populære Audi er for mange en lækker bil. Det er drengedrømmen - den bil du skal have, når du bliver voksen og får råd til det. Du behøver dog ikke tjener millioner for at købe en flot Audi. Det er en bil i den dyrere ende af prisskalaen. Men køber du en brugt model, bliver det nemmere at få drømmebilen i hus.

Hvilke fordele er der ved at købe Audi brugt?

  • Du får hurtigere råd til drømmebilen.
  • Du kan få mere ekstraudstyr.
  • Du får en mindre gæld, end hvis du købte fra ny.

Audi til salg i godkendt kvalitet

Hos Kvalitetsbiler.dk finder du altid et stort sortiment af brugte Audi'er Alle er de naturligvis af god kvalitet. Vi står inde for kvaliteten og standen, af de biler vi sælger. Du bliver altid gjort opmærksom på alle forhold ved bilen, så du kan roligt slappe af og handle trygt hos os. Langt de fleste biler har få år på bagen og fejler ingenting.

Køb brugt Audi til en god pris

Prisen skal være god, når du køber brugt. Det ved vi godt. Vores salg af Audi er altid til en skarp pris. Når det handler om en brugt bil, der er 2-3 år gammel, slipper du med en pris, som ligger et godt stykke under nyprisen for din favorit Audi. Som oftest er bilerne i fin stand, og de bærer sjældent præg af brug. De er rengjorte og klargjort til salg - det er næsten som at købe en ny bil. Det er det tætteste, du kommer, når du drømmer om en Audi til budgetpris.

{{cars.length}} af {{results}} biler
Din søgning gav ingen resultater. Tilpas filtrene eller nulstil for at starte forfra.

Fandt du ikke det du søgte?
Opret en søgeagent gratis!

Bliv automatisk opdateret, når vi får biler hjem, der matcher dine kriterier - Helt gratis!